Standmester

Posted on April 1, 2013 by admin
Mérlegeljen!

Hagyományos standolás vagy egy, a folyamatot leegyszerűsítő, meggyorsító eszköz?
A hagyományos standolás idejét a szükséges higiéniai előírások mellett még nagyon jól szervezett módon is csak részben lehet egyszerűsíteni, gyorsítani. Alkalmazzon inkább egy olyan eszközt, mely forradalmasítja a teljes folyamatot, használja a StandMestert!

+Hogyan működik?
Tegye rá a standolni kívánt italt a Stand Mester mérlegére (még a kupakot sem kell lecsavarnia), néhány kattintás és a csatlakoztatott számítógép a mérést, adatfeldolgozás, rögzítést már el is végezte. 

A rendszer egy digitális mérlegből, valamint a hozzá fejlesztett software-ből áll. Tökéletes megoldás ha gyorsan, pontosan és egyszerűen kíván standolni egy vagy akár több pultot.
A folyamatot meggyorsíthatja egy a rendszerhez kapcsolt vonalkódolvasóval, vagy előre összeállított lista alapján kérheti be az italokat  a standoláshoz. Az italok felismerését képek is segítik.
A rendszer hálózatos működésre is alkalmas, így egyszerre akár több helyszínen is standolhat.
A hozzáfejlesztett elszámoltató modul segitségével, tökéletesen karban tarthatja raktárkészletét, elszámoltathaja kollégáit.
Nem csak pénzt de munkaidőt is spórolhat, egy 150 termékből álló pult elszámoltatásának ideje kb.: 20-22 percet vesz igénybe.