Rólunk

Emberközpontú technológiai megoldások

A Bar-Control Kft. 2011-ben alakult, a társaság tagjai már több, mint hat éve fejlesztenek számítógépes és mobil alkalmazásokat a legkülönfélébb igények szerint

Kezdetben éttermek számára fejlesztettünk szoftvert, majd egy másik társaság keretében elkészítettük a Bar-Control nevű integrált standoló rendszert. Termékünkkel több tucat hazai vendéglátóhelyet szolgálunk ki, amelyek közt a presztízs éttermek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a manapság népszerű pesti belvárosi romkocsmák.

Ennek következtében úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat a vendéglátóiparon kívül is és olyan mobil alkalmazásokat kezdtünk fejleszteni, amelyek az üzleti élet más szegleteiben könnyítik meg ügyfeleink mindennapi életét.

Stratégia

Azért hoztuk létre társaságunkat, hogy programozási szaktudásunkat és üzleti szemléletünket felhasználva olyan megoldásokat készítsünk ügyfeleiknek, amelyekkel a kapcsolattartás, a munkaszevezés és az ügyintézés drasztikusan felgyorsul. Célunk az, hogy olyan technológiákat dolgozzunk ki, amelyek felhasználása nem csak egyszerű, de annyira intuitív, hogy a felhasználókat nem szükséges betanítani a használatára, pont úgy működnek, ahogy azt az ember elvárná.