Software

Audi Hungária kft – MobilKarrier

Az általunk készített rendszeren keresztűl a pályázók és pályázni vágyók megtekinthetik aktuális álláshirdetéseket, valamint regisztráció után, értesülhetnek a számukra fontos új pozíciók kiírásáról. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy felhasználó  számára fontos információhoz gyorsan, és hatékonyan tudjon hozzájutni

La nouvelle Tribune

Marokkó leghíresebb francia nyelvű hetilapjának digitális, mobil változata. Push üzenet segítségével, az olvasok a számukra fontos hírek azonnal rendelkezésre áll.

UCS – Munkalaprögzítő

Az ügyfél hagyományos papíralapú munkalapot használt a munkaidő, termék kivitel, stb. nyilvántartásra. Olyan digitális rendszerre volt szükségük, ami lecsökkenti az adminisztrációt. Mi olyan megoldást dolgoztunk ki, ami megszűntette az adminisztrációt. Az árumozgás valós időben követhető, így megszűnt minden olyan surlódás, amit a papíralapú elavult ügyvitel okozott.

StandMester

Mérlegeljen!

Hagyományos standolás vagy egy, a folyamatot leegyszerűsítő, meggyorsító eszköz?
A hagyományos standolás idejét a szükséges higiéniai előírások mellett még nagyon jól szervezett módon is csak részben lehet egyszerűsíteni, gyorsítani. Alkalmazzon inkább egy olyan eszközt, mely forradalmasítja a teljes folyamatot, használja a StandMestert!

Tegye rá a standolni kívánt italt a Stand Mester mérlegére (még a kupakot sem kell lecsavarnia), néhány kattintás és a csatlakoztatott számítógép a mérést, adatfeldolgozás, rögzítést már el is végezte.
A rendszer egy digitális mérlegből, valamint a hozzá fejlesztett software-ből áll. Tökéletes megoldás ha gyorsan, pontosan és egyszerűen kíván standolni egy vagy akár több pultot.
A folyamatot meggyorsíthatja egy a rendszerhez kapcsolt vonalkódolvasóval, vagy előre összeállított lista alapján kérheti be az italokat  a standoláshoz. Az italok felismerését képek is segítik.
A rendszer hálózatos működésre is alkalmas, így egyszerre akár több helyszínen is standolhat.
A hozzáfejlesztett elszámoltató modul segitségével, tökéletesen karban tarthatja raktárkészletét, elszámoltathaja kollégáit.
Nem csak pénzt de munkaidőt is spórolhat, egy 150 termékből álló pult elszámoltatásának ideje kb.: 20-22 percet vesz igénybe.
.